e
Banner

Etiketler: çetin nuhoğlu



TIRSAN’dan Yeni Nesil Perdeli Tenteli Ürünler



Avrupa’nın en büyük 3 treyler üreticisi olma hedefiyle yoluna devam eden treyler sektör lideri TIRSAN’ın yeni geliştirdiği perdeli tenteli ürün grubuna ilgi büyük olunca, lansman sırasında yüksek adetli satışlar gerçekleşti.




UND’nin isim babası Cevdet Ural bugün defnedilecek


Yayın: 15-03-2013
Kategori: Lojistik

Vefatı 13 Mart’ta UND tarafından sektöre duyurulan sektörün köklü isimlerinden Cevdet Ural bugün defnedilecek.





UND yönetimi Konya’da toplandı



Uluslararası Nakliyeciler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısı Konya’da yapıldı. UND Yönetim Kurulu Üyeleri ve Konya üyelerinin katıldığı toplantıda Konya Lojistik Merkez çalışmaları hakkında bilgiler verildi.




Haksız kotalar Avrupa’ya ihracatı tehdit ediyor!


Yayın: 28-05-2013
Kategori: Karayolu

Avrupa taşımalarında Türk araçlarına uygulanan kota ve vize uygulamalarının ciddi bir haksız rekabet oluşturduğunu vurgulayan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Bu yolla Türkiye’de üretilen sanayi ürünlerinin Avrupa piyasasına erişiminin engellenmeye çalışıldığı açıktır” diyor.




Taşımacılık ve lojistik sektörü yeni şuradan neler bekliyor?



2009 yılında “Hedef 2023” sloganıyla gerçekleştirilen 10. Ulaştırma Şurası’nda belirlenen 100 iddialı hedef kapsamında geçen 4 yıllık süreçte taşımacılık ve lojistik sektörü alanında önemli birçok adımın atıldığını belirten sektör temsilcileri, yeni şura için öncelikli gündem maddelerini ise, lojistik master planının çıkarılması, intermodal taşımacılık sistemlerin geliştirilmesi ve Ar-Ge, inovasyon ve eğitim konusunda teşviklerin artırılması olarak sıralıyor.




Eyüp Lojistiğin 100’lük Tırsan Siparişi Tamamlandı


Yayın: 05-12-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Eyüp Lojistik firmasına satışı yapılan 100 adet TIRSAN Yeni Nesil Perdeli Maksima+’nın 100.cüsü TIRSAN Treyler Samandıra Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen tören ile teslim edildi.




UND’den sektöre Patronati modeli



Türk Lojistik Sektörüne “Koruyucu Melek” getiriyoruz” diyen UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, İtalyan  Patronati Modeli’nin kamu-özel sektör sinerjisini bir adım öteye taşıyacağını söyledi. Nuhoğlu Patronati modeliyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:




UND, UN RO-RO'nun satışına ne diyor?


Yayın: 08-08-2014
Kategori: Denizyolu

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, UN RO-RO'ye Esas Holding'in talip olmasıyla ilgili olrak bir açıklama yaptı. RO-RO'nun karayolunun rakibi değil alternatifi olduğunu belirten Nuhoğlu, UN RO-RO'ya bir Türk firmasının talip olmasını olumlu bulduklarını açıkladı.




"Lojistik Koordinasyon Kurulu" Kuruluyor


Yayın: 24-04-2015
Kategori: Karayolu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ekonomi kurmaylarının katıldığı TOBB'un 8. Sektörel Ekonomi Şurası'nda 60 sektör meclisinin, sektörlerinde tespit ettikleri sorunlar ve bunlar için öngördükleri çözüm önerileri tartışıldı. 




Lojistik sektörü Bakan Yıldırım’dan ne bekliyor?



Binali Yıldırım, 12 yıl kesintisiz görev yaptığı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yeniden getirildi. 12 yılla bu görevi en uzun süre yapan isim olan Yıldırım, yaptığı ilk açıklamada “Şimdi ‘nerede kalmıştık’ diyerek yola devam edeceğiz” dedi. Lojistik sektörü temsilcileri de Yıldırım’ın yeniden Bakan seçilmesini memnuniyetle karşıladı.